”Tack vare Nemax agerar vi rätt – överallt”

”Tack vare Nemax agerar vi rätt – överallt”

Med 15 anläggningar runt om i Sverige behövde Möller Bil professionell hjälp med att hantera farligt avfall från sina verkstäder. Samarbetet med Nemax inleddes och har inte bara fungerat väldigt bra, utan även utökats steg för steg.

Möller Bil, ett av Skandinaviens största bilbolag, har tagit hjälp av Nemax sedan 2008. Dels när det gäller hanteringen av farligt avfall, dels när det handlar om att mäta nivåer i oljeavskiljare och spilloljetanker.
– Det är ett oerhört tryck från alla våra anläggningar. Alla behöver hjälp, ibland med snabba och akuta grejer och då får det inte bli fel, förklarar Fredrik Wester, kvalitets- och miljöchef vid Möller Bil.
Kent Lövestedt, fastighetschef Sverige för Møller Eiendom, håller med.
– Tack vare Nemax kan vi enkelt och tydligt se statistik och resultat och vara säkra på att vi hanterar farligt avfall på rätt sätt. Oavsett om det är i Sala eller i Karlskoga så ska vi agera likadant.

Mer än en leverantör
Kent Lövestedt och Fredrik Wester menar att Nemax har blivit mer än en leverantör som bara agerar utifrån ett avtal.
– De har ett otroligt engagemang och ett fantastisk kundbemötande. Om vi till exempel behöver göra vattenprover eller tömma kärl akut så är det aldrig några hinder. De hjälper oss så fort de kan, menar Fredrik Wester.
– De är proffsiga och tack vare dem har vi till exempel lyckats sänka våra utsläppsvärden, tillägger Kent Lövestedt.

Trygg partner
Samarbetet med Nemax fortsätter och i takt med att Möller Bil utvecklar sin verksamhet utökas även samarbetet.
– Det är tryggt att ha någon att hålla i handen, som vet vad de gör när det gäller farligt avfall, förklarar Kent Lövestedt och fortsätter:
– Ibland är det en del som frågar och vill veta mer om den hjälp vi får, ring Janne Borg på Nemax säger jag!

Låt oss kontakta dig